κατασκευές & κατοικίες

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει την υλοποίηση οικιστικών προγραμμάτων σε ιδιόκτητα οικόπεδα, δηλαδή πρότυπων οικισμών οι οποίοι θα χαρακτηρίζονται από ήπια δόμηση και θα έχουν όλες τις υποδομές που έχει ένας αυτόνομος οικισμός.

 

Προσφέρουν όλες θέα στην θάλασσα και είναι όλες χτισμένες με παραδοσιακή πέτρα έχοντας ως σκοπό την απόλυτη εναρμόνιση τους με το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Η ποιοτική κατασκευή, ο κομψός σχεδιασμός και οι "πινελιές" πολυτέλειας χαρακτηρίζουν τις κατοικίες του οικισμού.

 

 

Σε απόσταση μόλις 12 λεπτών (10 χλμ) από τή κυπαρισσία, και συνολικά 3ώρες (270χλμ) από την Αθήνα βρίσκεται η ελαία μια απ'τις πολλές τοποθεσίες που έχει η εταιρεία μας!
Το κλίμα της περιοχής, το φυσικό κάλλος, η μικρή απόσταση από την θάλασσα  αποτελούν τους κύριους λόγους για την απόκτηση μιας εξοχικής κατοικίας στην περιοχή.

Στην όμορφη περιοχή της ελαίας με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα μέχρι τον κυπαρισσιακό κόλπο, θα κατασκευάστουν  αυτόνομες κατοικίες με μορφολογικά στοιχεία και υλικά που ακολουθούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

Λαγονήσι


ΤΜ: 230

  Στο Λαγονήσι, στο 42ο χλμ Βάρκιζας- Σουνίου, δίπλα απ’ το ξενοδοχείο GRAND RESORT, 50 μ. από τη θάλασσα.

  Έχουν ήδη εκδοθεί οι άδειες για 6 μεζονέτες των 230 τ.μ σε οικόπεδο 330 τ.μ. Σε περίπτωση που οι πελάτες μας θέλουν κάποια ειδική κατασκευή για το υπόλοιπο κομμάτι του οικοπέδου όπως κατασκευή μεγαλύτερης οικίας ή μεγαλύτερο κήπο, η εταιρεία είναι στη διάθεση τους και δεχόμαστε τις προτάσεις τους.


Διεύθυνση: 42ο χλμ Βάρκιζας- Σουνίου

Λαγονήσι (Μελισσουργός)


ΤΜ: 4.500

  Το 2ο ιδιόκτητο οικόπεδο βρίσκεται στο Λαγονήσι στη περιοχή Μελισσουργός.Είναι 4.500 τ.μ αμφιθεατρικό

  Έχουν εκδοθεί οι άδειες για 8 μεζονέτες των 200 τμ. Είναι 2 επιπέδων και διαθέτουν υπόγειο parking 2 θέσεων, πισίνα και αποθήκες Ο κάθε όροφος είναι γύρω στα 95 τμ με εσωτερικό ασανσέρ που φτάνει μέχρι το υπόγειο, κουζίνα στο υπόγειο και στον 1ο όροφο, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες ιταλικές και πόρτες ασφαλείας. Το ισόγειο είναι στο ύψος του κήπου και αποτελείται από σαλόνι, υπνοδωμάτιο, τζάκι και μπάνιο.Ο 1ος όροφος αποτελείται από σαλονοτραπεζαρία, κουζίνα και τζάκι.Στον 2ο όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια μαζί με 1 μεγάλο μπάνιο.Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν παρκέ ενώ στο ισόγειο και στον 1ο όροφο τοποθετείται ξύλο ή μάρμαρο ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή.

  Σε περίπτωση που οι πελάτες μας θέλουν κάποια ειδική κατασκευή για το υπόλοιπο κομμάτι του οικοπέδου όπως κατασκευή μεγαλύτερης οικίας ή μεγαλύτερο κήπο, η εταιρεία είναι στη διάθεση τους και δεχόμαστε τις προτάσεις τους.


Διεύθυνση: Περιοχή Μελισσουργός

Βάρκιζα


ΤΜ: 1000

  Το 3ο ιδιόκτητο οικόπεδο είναι 1000 τ.μ με θέα στη πλαζ Βάρκιζας.

  Σε περίπτωση που οι πελάτες μας θέλουν κάποια ειδική κατασκευή για το υπόλοιπο κομμάτι του οικοπέδου όπως κατασκευή μεγαλύτερης οικίας ή μεγαλύτερο κήπο ,η εταιρεία είναι στη διάθεση τους και δεχόμαστε τις προτάσεις τους.


Διεύθυνση: Πλαζ Βάρκιζας
Μεσσηνία

Μεσσηνία


ΤΜ: 80-100

  Η εταιρία διαθέτει εκτάσεις 100.000 τ.μ για εξοχικές κατοικίες στο νομό Μεσσηνίας σε μερικά απ’ τα καλύτερα κομμάτια του νομού, στις περιοχές του Καλού Νερού - Αγιαννάκη Κυπαρισσίας με θέα τις ωραιότερες παραλίες του Ιονίου.

  Η εταιρία ήδη κατασκευάζει εξοχικές κατοικίες των 80-100 τ.μ που διαθέτουν μεγάλους κήπους και πισίνες. Σε περίπτωση που οι πελάτες μας θέλουν κάποια ειδική κατασκευή για το υπόλοιπο κομμάτι του οικοπέδου όπως κατασκευή μεγαλύτερης οικίας ή μεγαλύτερο κήπο, η εταιρεία είναι στη διάθεση τους και δεχόμαστε τις προτάσεις τους.


Διεύθυνση: Περιοχές του Καλού Νερού - Αγιαννάκη Κυπαρισσίας
<< Αρχική < Προηγ. 1 Επόμ. > Τελευταία >>

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (1)